Постинг
26.02.2014 01:12 -
СОС за фетучини АЛФРЕДО
1 ѕ чаши (400 мл) сметана
6 супени лъжици. безсолно масло
8,5 унции (240 грама) с настърган пармезан сирене или сирене Азиаго
1 чаена лъжица. сол
прясно смлян черен пипер
щипка прясно смляно индийско орехче
Комбинирайте 1 ј чаши (300 мл) сметана и маслото в тиган достатъчно голям, за да побере соса Загрява се на слаб огън, като се разбърква често, докато маслото се разтопи и сметаната закъкри. Свалете тигана от котлона, след като маслото е равномерносмесено със сметаната . Сварете макароните, да се изцедят малко преди да достигне етапа на Ал денте и добавете към соса . Прибавете изцедени макароните, Ѕ чаша (100 мл) сметана, сиренето, солта, индийско орехче, както и няколко смила на пипер мелницата Загрейте макароните и соса на слаб огън, бъркайте непрекъснато, докато сиренето се стопи в соса се сгъсти леко и соса, около една до две минути. Можете да поръсите със ситно нарязан магданоз .
Комбинирайте 1 ј чаши (300 мл) сметана и маслото в тиган достатъчно голям, за да побере соса Загрява се на слаб огън, като се разбърква често, докато маслото се разтопи и сметаната закъкри. Свалете тигана от котлона, след като маслото е равномерносмесено със сметаната . Сварете макароните, да се изцедят малко преди да достигне етапа на Ал денте и добавете към соса . Прибавете изцедени макароните, Ѕ чаша (100 мл) сметана, сиренето, солта, индийско орехче, както и няколко смила на пипер мелницата Загрейте макароните и соса на слаб огън, бъркайте непрекъснато, докато сиренето се стопи в соса се сгъсти леко и соса, около една до две минути. Можете да поръсите със ситно нарязан магданоз .
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 0
Архив